Τηλέφωνο: 2510832822, 6951977319Αλλαγή χρώματος

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δικηγόρος στη Καβάλα Ελένη Μακαρίτου

Η Ελένη Μακαρίτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Καβάλας. Αφού αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Καβάλας, ξεκίνησε τις σπουδές της στο Τμήμα Νομικής της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τις οποίες ολοκλήρωσε τον Μάρτιο του έτους 2011.

Πανεπιστημιακές σπουδές

Στη συνέχεια, παράλληλα με την απαιτούμενη δεκαοκτάμηνη πρακτική της άσκηση σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Καβάλας και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας και αφού πέρασε επιτυχώς τις σχετικές εισαγωγικές εξετάσεις, φοίτησε στο διετές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Νομικής, της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στον Κλάδο του Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου. Οι εν λόγω σπουδές ολοκληρώθηκαν με την παρουσίαση της διπλωματικής της εργασίας στο Ασφαλιστικό Δίκαιο και την κτήση του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στον Κλάδο του Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου, με άριστο βαθμό, τον Δεκέμβριο του έτους 2014.

     Από τις αρχές του έτους 2013 ασκεί σταθερά το επάγγελμα της δικηγόρου, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες που άπτονται όλων των τομέων του σύγχρονου δικαίου. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων και επιστημονικών ημερίδων, ενώ γνωρίζει, σε άριστο επίπεδο, την Αγγλική και την Ιταλική γλώσσα και το χειρισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.